|
Dot.: Co jest ze mną nie tak?
Hmmm no masz problem widze. Napisze ci brutalnie (ostrzegam, nie czytaj jak nie chcesz) bo taki moj charakter:
1) placzesz bo inni jedza czekolade, a ty nie mozesz. No to gratuluje i zazdroszcze widac nie masz wiekszych problemow. Ja mam uczulenie, UCZULENIE na czekolade i NIGDY W ZYCIU juz nie zjem ANI KAWALKA, a chcialabym nawet za cene extra kg. I wiesz co ? Nie placze jak moj TZ wcina tabliczke Lindt-a. Ludzie maja raka, rece poodcinane i nie placza, a ty placzesz za paczkiem. Wez sie zastanow dziewczyno. Ludzie sa ZMUSZENI zdrowotnie nie jesc dobrych rzeczy np chorzy na celiakie NIGDY nie zjedza pizzy. I nie placza. Przestan sie uzalac nad soba to raz
2) masz 170 cm wzrostu i 58 kg. Masz normalna wage. WIem, ze trudno sie przyzwyczaic do zmian ciala ale bez przesadyzmu.
3) Rusz dupe. Chcesz schudnac to zamiast sie glodzic i ryczec jak inni jedza cukierki idz na fitness.
4) Zastanow sie czego chcesz. jesli chcesz schudnac to mysl poztywnie: "on je paczka, ja nie, ale za to bede sexi". Albo skoro ci tak paczka brakuje to cos za cos. Zjesz, nie schudniesz. Zycie to sztuka wyboru, uswiadamiam cie
5) Napewno sie zle odzywiasz. Poczytaj forum dietetyka o tym jak zblansowac diete redukcyjna (ktorej i tak nie potrzebujesz bo nie wazysz za duzo 0 wystarczy jesli sie ujedrnisz cwiczeniami)
To tyle ode mnie.
|