Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-02, 09:00   #2016
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

dorzuć 1gr do środka zawsze się tak robi podarowując portfel... tak na szczęście i rozmnażanie się pieniązków.

co do kuponów to było wczesniej kilka sugestii... siądz i sama powymyślaj... masaż, godzina ciszy (spokoju), 100 buziaków itd.

grawerowania nie robiłam... może data waszego poznania... i np. Karolowi - Ola... (w zależności od imion).

Widze, że szalejecie z tymi Mikołajkami... dla mnie to święto zawsze było takieb symboliczne i uważałam, że nie warto wychodzić cenowo po za maksymalnie 50zł...
My z TŻ'tem postanowilismy, że mikołajek nie obchodzimy... po pierwsze ze względu, że nawet jak się nie znaliśmy to średnio praktykowaliśmy to święto... po drugie nakłada nam się masa innych okazji (najpierw jego urodziny, pózniej święta, zaraz potem moje urodziny, walentynki, za jakiś czas dzień kobiet...).
Ja swojemu wole kupic dwa pożądne prezenty niż 3 drobiazgi i tak tez ustaliliśmy... najwyżej upiekę mu jakies świąteczne ciacha... albo kupie duuużego mikołaja z czekolady bo jest starsznym łasuchem i to tyle.

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora