Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy dziecko ma autyzm...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-02, 12:14   #11
MamaJulii
Przyczajenie

Dot.: Kiedy dziecko ma autyzm...

Cytat:
Napisane przez pellagrinia Pokaż wiadomość
tak tak, ja tez słyszałam o takich historiach , gdzie rodzice nie dawali rady z opieka chorego dziecka. najbardziej wzruszające historie były o dzieciach z porazeniem mozgowym , ich rodzicow cala ta opieka po prostu przerastala. Dzieci najczęściej trafialy do ośrodków? takich rodzicow co oddaja dzieci do osrodka bo im się nie chce nimi opiekowac , to ja bym do wiezienia wsadzala, szkoda ze sa tacy ludzie bez serca i bez uczuc i potrafia się wlasnych dzieci pozbyc, bo im się nie chce opiekowac nimi...
o czym ty piszesz ?! kobieto! jakie wiezienie?! jestesmy ludzimi, a tobie brakuje chyba kompletnie wyobrazni ! ja nie mialam nigdy styczności z chorym dzieckiem które wymagaloby 24h opieki.I to fachowej opieki. nie ma się czemu dziwic ,ze rodzice bywaja zmeczeni, albo watpia w to co robia, watpia ze mogą w jakikolwiek sposób pomoc swoim dzieciom. to uwazasz ze lepiej by było gdyby taki rodzic trzymal dziecko, tylko dlatego ,ze balby się wiezienia? i przy tym zaniedbywalaby swoje dziecko. dla mnie to bzdura.
MamaJulii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując