Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 14:12   #1640
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

[quote=hania811;9939585]Kurcze no ja wlasnie wiem ze przeginamy. Prowadzimy totalnie konsumpcyjny tryb zycia. Musze zacząc to kontrolowac zapisywac..nie wiem coś zrobic.

Wczoraj na kartce mialam sos sojowy...kupilam sojowy jasny, sojowy ciemny, sojowo-grzybowy, sojowo-imbirowy..a przy okazji pesto bo moze sie przyda i mleczko kokosowe....a jak mleczko to i ananasa i makaron sojowy i kurkumę..a to i w sumie imbir swierzy by sie przydał i baklazana i .....masakra.

Nienawidzę Biedronki.

W malych sklepach wszystko jest zlotówkę drozsze. Zabraklo nam wody mineralnej w niedzielę...2,4 zł w sklepie koło domu, 1,39 zł w Realu.
I tak na wszystkim zdzierają.[/quote]

Hania ale mnie rozśmieszyłaś wydajesz tyle kasy a zapamiętałaś tę wodę o 1 zł. droższą w niedzielę Ja Ci ręczę, że mimo że droższe to kupujesz co niezbędne jak sos to jeden nie trzy i suma sumarum wychodzi taniej w mniejszym sklepie typu Alma, Piotr i Paweł, MarcPol -takie sklepy lubię
A Biedronkę lubię też na swój sposób, dużo oszczędzam na chemii i mnie te produkty odpowiadają, naprawdę jak mam kupić wc kostkę za 5 zł, to wolę za 1,50

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a w makro czase jest drożej niż np w tesco nie wszystko, ale dużo rzeczy wyczaiłąm droższych
Dokładnie, ja niecierpię makro Nie rozumiem z jakiego powodu ludzie tam masowo jeżdzą, bo tam nawet tanio nie jest
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
moj codziennie coś chrupie..więc albo szafka zapchana, albo codzinnie o 21 biega do sklepu po ciastka i chipsy.

Takze musze zacząc więcej kasy na ciuchy wydawać...wtedy nie stac nas będzie na zakupy zywieniowe.

Bo ja znowu na ciuchy w ogole kasy nie wydaję.
Kupilam parę rzeczy we wrzesniu i pewnie następnym razem kupię coś na lato.
I to jest myśl, przynajmniej otworzysz szafę i zobaczysz, aha tu są moje pieniądze a tak to wiesz sama gdzie są
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora