Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wyżywam się na swoim facecie, nie radzę sobie ze sobą ktoś tak ma...?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-02, 14:41   #5
wiewioora83
Wtajemniczenie

Dot.: wyżywam się na swoim facecie, nie radzę sobie ze sobą ktoś tak ma...?

Jeżeli naprawdę kochasz swojego faceta i zależy Ci na nim, to dobrze Ci radzę - popracuj nad sobą. Nawet najbardziej cierpliwy, wyrozumiały i kochający facet może w końcu powiedzieć DOŚĆ (wiem coś o tym ). Na razie znosi Twoje przykre zachowanie, ale jest jakaś granica. Nikt nie chce być tak traktowany, więc nie zdziw się, jeśli pewnego dnia zaproponuje Ci rozstanie... a wtedy może być już za późno na to, żeby coś zmienić, bo on może nie zechce dać Ci kolejnej szansy... Robisz wszystko, aby go do siebie zniechęcić. I zobaczysz, że w końcu Ci się to uda, jeśli nie zmienisz swojego postępowania. Nie wiem, dlaczego wszystko psujesz.. myślę, że problem tkwi w Tobie... chyba siebie nie lubisz, nie akceptujesz, może masz jakieś problemy i odreagowujesz wszystko na swoim facecie? Postaraj się zmienić... wiem, że to nie jest łatwe, ale jeśli nie chcesz stracić ukochanego, to chyba warto podjąć to wyzwanie?A jeśli nie umiesz sobie z tym sama poradzić, to może warto byłoby wybrać się do psychologa?
wiewioora83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując