2008-12-02, 15:11
|
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez elly2
tak jak w temacie. Ja wspominacie swoj pierwszy raz? Czy nadal jestescie razem? Po jakims czasie znajomosci uprawialyscie sex? Czy bylo Wam fajnie?   W jakiej pozycji to robilyscie i gdzie ? 
|
Jak wspominam? - nijak , ani zdecydowanie dobrze ani źle,...
Czy nadal jestesmy razem? - tak
Po jakims czasie znajomosci uprawialam z nim sex? - nie pamiętam ok 2mies.
Czy bylo nam fajnie? - no tak średnio to oboje wspominamy (to był i jego i moj pierwszy raz)
W jakiej pozycji to robilismy i gdzie ? - misjonarskiej , w jego pokoju.
Cytat:
Napisane przez valium33
sensual21 doskonale Cie rozumiem,jestem w podobnej sytuacji,tyle ze jestem pierwsza dziewczyna Tżta. Juz w ogole odechcialo mi sie tego wszystkiego po ostatniej rozmowie z Nim.Nie wiem juz kto ma racje:ja czy On. Bo niby wszystko jest dobrze, jestesmy juz 3 lata razem i chlopak nigdy o nic nie prosil na nic nie nalegal.Jednym slowem szanuje mnie.Ale ja czuje jakis niepokoj. Glupie mysli mnie nachodzily,ze mu sie nie podobam itp.  Nie chce zeby ten pierwszy raz wyszedl z mojej inicjatywy.Gdy z Nim rozmawaim o tym to mam wrazenie,ze robie cos zlego.Jedyne co powiedzial to to,ze takimi rozmowami przypieram Go do sciany i ze nie chce zeby to cos miedzy nami popsulo.Takze sama juz nie wiem.Jesli to wszystko ma budzic z nas negatywne emocje to wole zrezygonwac. Doskonale rozumiem Twoje odczucia i obawy przed zmiana zdania...
|
Nie rozumiem jak rozmową można przepierać do sciany po to się rozmawia zeby się zrozumieć wzajemnie, ach Ci faceci zawsze namieszają w głowach,...
Czas edycji: 2009-01-01 o 21:21
Powód: Post pod postem.
|
|
|