2008-12-02, 16:01
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Cytat:
Napisane przez MalaArielka
Dzięki nelyen za odpowiedź  . Jeszcze mam jedno pytanie napisałaś, że można odesłać stanik do sklepu. Wymienią wtedy na inny rozmiar? Pokrywają koszty przesyłki?
|
często trzeba jednak ponieść te koszty, ale juz dwukrotnie zdażyło mi się że np zamówiłąm towar i zwrócilam go a za przesyłkę płaciłam tylko odsyłając(pierwsza niby darmowa ale wg regulaminu mieli ją odliczać jak ktoś zwrot zrobi, ale tego nie zrobili )
co do wymian to nie wiem bo nie robiłam :P
starczy na stronie interesującego sklepu poszukać co i jak;] no i wiadomo - na allegro zwrotów raczej nie ma, ale w sklepach internetowych to raczej nie problem[/QUOTE]
można robić zwrot, ale tylko z aukcji kup teraz
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9941202]z tych wszystkich przepisów i dziwacznych kalkulacji dla mnie wynika tylko jedno: jak chcesz mieć dobrze dobrany stanik, to idź do sklepu, weź do przymierzalni kilka - i sprawdź, który będzie ci najlepiej pasował.
podglądałam trochę poprzednią część wątku - i to dla mnie zadziwiający fenomen: kalkulacje, które przypominają mi obliczanie całki nieoznaczonej tylko po to, żeby móc sobie kupić stanik na Allegro, albo w e-sklepie z bielizną. a dużo prościej po prostu iść do normalnego sklepu i przymierzyć;- )[/QUOTE]
dużo prościej lecz czesto niemożliwe ze względu na ubogą ofertę rozmiarową sklepów
|
|
|