2008-12-02, 18:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Cytat:
Napisane przez tasiaaa
Dziękuję za info  Megaszok - 8 cm. w dwa miesiące!  A teraz ile cm. na miesiąc rośnie? I jak długie masz teraz włosy a jakie miałaś przed tym szybkim porostem?  Co Ci najbardziej z tych wszystkich specyfików pomogło? Co to ten Seboradin, ile kosztuje i gdzie mogę dostać? Jaka w smaku jest pokrzywa i skrzyp? Nadal powtarzasz te czynności z piciem, tranem itd.? POlepszyła się kondycja włosa?
Jejku, ale Cię zasypałam pytaniami 
|
przed porostem miałam włosy tak przed ramiona, a teraz są do połowy łopatki, najbardziej mi pomógł chyba Seboradin i skrzyp + pokrzywa
(zrezygnowałam, bo są moczopędne i popuszczałam )
Seboradin - ja stosowałam szampon do włosów tłustych i kosztował chyba 16 zł pokrzywa i skrzyp nie za bardzo mi smakowały, ale za którymś razem już smak do zniesienia, przyzwyczajenie chyba ;p
nie już nie pije, a tran to zapominam brać, ja go biorę do małe go, chyba do 8 roku życia, ale teraz zapominam 
a włosy mi teraz rosną 2-3 cm miesięcznie, ale ogólnie to same szybko rosły zawsze 
kondycja włosa chyba się polepszyła, są gęstsze i w ogóle 
a co do wysuszania seboradinu, to zależy jaki masz, ja np. odczułam po tym do tłustych włosów takie jakby "przesuszenie", bo seboradin jakby wypłukał ten tłuszcz z włosów, nie był już takie cienkie, ulizane, i jakby "nawilżone" tym tłuszczem, mniej się przetłuszczał, było ich więcej, i trochę miałam po umyciu szope, ale taką pozytywna jakby i takie sterczące nowe włoski;/ ale jak odżywke nałożyłam to było ok ale takiego złego przesuszenia nie było, że np. takie siano i brak połysku etc.
– wszystko może Cię uszczęśliwić.
♥♥♥
Edytowane przez laza
Czas edycji: 2008-12-02 o 18:04
|
|
|