Napisane przez WeraWerta
Mogę podać przykładowy jadłospis( bez napadów podjadania):
Śniadanie: puszka tuńczyka w sosie własnym, papryka, zielona herbata
Przekąska( to nie zawsze, zależy czy mam czas, czy jestem w pracy) serek wiejski
Obiad: pieczona pierś z kurczaka, surówka
Kolacja: jakies warzywko, kilka plasterków wędliny
Poza tym róznie, nie jem codziennie tak samo, do tego dochodzą produkty takie jak: jogurt nat, kefir, płatki owsiane lub muesli, grejfrut, kasza manna, kotlety sojowe, razowy chleb lub pełnoziarnisty wasa, wafle ryżowe, wołowina, ryby smażone pieczone( oczywiście wszystko bez panierki), olej rzepakowy lub oliwa z oliwek, jajka, seler, brokuły, szpinak, czasem marchewka
Nigdy nie jem makaronu, ziemniaków, białego chleba, cukru, wieprzowiny, masła
Ale niestety gdy mam napad jem wszystko co pod ręką, bo wtedy nie myślę- chleb z masłem i z cukrem, ser żółty, baaardzo rzadko słodycze a jesli nawet to jest to miód lub wafel wyżowy w polewie.
W tej chwili więcej niestety nie pamiętam.
|