Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem leniwa...ale z tym walczę :-p
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 19:44   #16
bura kocurka
Zakorzenienie

Dot.: Jestem leniwa...ale z tym walczę :-p

Myślę, że z wypisywaniem za jakie czynności powinnyśmy się wziąć lub ile czasu zamierzamy spędzić na nauce itd nie do końca się sprawdzi...chyba, że wypisywałybyśmy to codziennie lub co tydzień - bo to się jednak zmienia dość często Wiadomo, że w okolicy sesji trzeba się uczyć i uczyć, ale juz po niej tak nie będzie. A generalna idea jest taka, żeby w ogóle czymś produktywnym się zajmować - zamiast siedzieć przy kompie i telewizorze (u mnie on też sprawia problem...)
A więc nadal obstawiam codzienną wieczorną (!!! - nie że cały dzień na wątku siedzimy, bo to istotnie bez sensu ) spowiedź z planu dnia i może rzeczywiście z uzupełnieniem czego unikamy (komputer) albo co akurat jest na naszej uwadze (np kolokwium). A jeśli ktoś ma hobby, które zaniedbał z lenistwa, to też by się mógł pochwalić czego tam dokonał na tym polu Możemy się przyznać ile godzin siedzieliśmy danego dnia bezcelowo przy komputerze, telewizorze, na kanapie leżąc i patrząc w sufit lub chodząc z kąta w kąt

Liczę na wypowiedzi innych w tej sprawie
A póki co to też muszę iść, bo biochemia na mnie zerka groźnie, że się jeszcze jej nie uczyłam na kolokwium
Obiecuję już tu dzisiaj nie wchodzić, wrócę jutro sprawdzić co ustaliłyśmy i zacząć działać!

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując