Dot.: Opóźnienie wytrysku czyli CORRIGE
pytanie jakiegoś faceta i odpowiedź urologa:
"Panie doktorze, chciałbym wydłużyć swój stosunek z partnerką i szukam jakiegoś bezpiecznego środka. Czy krem lub tabletki CoRrige budzą jakieś Pana wątpliwości i czy w ogóle coś działa.
Jest to preparat dopuszczony do obrotu pozaaptecznego - jeśli nie jest Pan uczulony na składniki preparatu, to może pan spróbować. Decyzja należy do Pana."
jak widzisz nawet urolog miga się od konkretnej odpowiedzi. niech Twój facet żadnych prochów nie bierze, bo pewnie jest cała masa skutków ubocznych i to może się źle skończyć. zostańcie przy durexie performa lub niech twój luby sam pójdzie do urologa dowiedzieć się co i jak.
jeśli już jesteś tak bardzo zdesperowana to 20zł to nie majątek, więc raz spróbować można, ale ja nie polecam
edit: wypowiedzi z innego forum
"A:
Kupilem tabletki CORrige A i najprawdopodobniej nie dzialaja na mnie... Uprawiam sex tak samo dlugo jak bez brania... Moze ktos cos wie na temat tych tabletkow ?
B:
witam,
Brałem te tabletki i jakoś co do ich działania mam wątpliwośći że działają.Testowałem STUD 100 i to działa na 100%- Warto kupić!!!"
Edytowane przez Hammond
Czas edycji: 2008-12-02 o 22:06
|