Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - JAK ZROBIĆ BIŻUTERIĘ-KURS Dla Totalnie Zielonych ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-03, 07:38   #1806
RoksiSK
Zadomowienie

Dot.: JAK ZROBIĆ BIŻUTERIĘ-KURS Dla Totalnie Zielonych ;)

Ja pod kamienie i rurki daję żyłkę wędkarską ok. 0,4mm - ona zawsze przejdzie. Musisz w opisie rurek sprawdzać zawsze ich średnicę, bo bardzo się różnią - chyba od 0,9 do 2 mm.
Jeśli chodzi o mnie to zajmuję się biżu dopiero od września. Kupiłam w międzyczasie wiele niepotrzebnych rzeczy. Na szczęście siostra sprzedaje moje "twory" w pracy i wreszcie bilans wyszedł na "0" - a ja mam jeszcze sporo materiałów, więc dopiero teraz zaczęłam zarabiać Ciągle coś jeszcze zamawiam, ale już wiem, co "idzie" i takie materiały też kupuję. Nie zawsze jest to zgodne z tym, co ja bym sama dla siebie zrobiłam, ale "klient nasz Pan".
Po swoim pierwszym zamówieniu - zrobiłam jeszcze jedno, bo wielu rzeczy mi brakowało - choć to pierwsze na dobre ponad 100zł. Doświadczenie przychodzi z czasem. Ostnio na giełdzie wpadłam w szał zakupów i kilka sznurów leży mi teraz bezużytecznych, ale coś wykombinuję, bo nie lubię, jak coś tak leży bezczynnie
Kupując zawsze zwracaj uwagę na wielkość kamieni i półfabrykatów - czasem (ba!!! zazwyczaj!!!) produkty wydają się dużo większe, a gdy otwiera się paczkę...