Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-03, 12:56   #13
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Ale Ci dobrze Onaella ja własnie siedze i czytam karteczki na zajecia a tak mi si enie chce.. od poniedzialku do piątku uczelnia a w weekendy kurs mam od rana i tak to moje weekendy wyglądają;/ ale na swieta bede miala troche wolnego i cale szczescie siostra sobie zalozyla bezprzewodowy internet to bede was miala na oku przez święta hehehe aż się boję tych pyszności na świątecznym stole.. przeciez niedługo będę gruba jak pączek!!! nawet nie ma co zaczynac odchudzania bo w domu takie pysznosci mnie czekają...

Kasia a planujecie oprócz ślubu także wesele? a jeśli tak to na ile osób? tak z ciekawości pytam kwiecień to już niedługo! ale ci fajnie ja dopiero w sierpniu... ale i tak się cieszę i to bedzie najpiękniejszy dzien w moim zyciu
widziałam na innym wątku że nie mialaś pojęcia że na 2010 rok juz trzeba zaklepywac hehe no to juz sie dowiedzialas może na kwiecien jeszcze nie ale wakacyjne panny młode z racji tego ze miesiące popularne mają juz zaklepane sale orkiestry kamerzystów i fotografow! to w pierwszej kolejności trzeba zrobic
no i jeszcze polecam zajrzec w poprzedniej części wątku do postu 2919 tam jest calutenka długa lista rzeczy do zrobienia i kupienia które nalezy sobie zapisac bo będą jak znalazł!!! naprawdę warto tam zajrzec! to moja dobra rada

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-12-03 o 13:11
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora