Dot.: Zima południowa-Zdjątka tego egzotycznego typu urody:)
Dokładnie masz racje.Ja tez tu ogladam zdjecia i zauwazylam ze wieksosc z obecnych tu kolezanek wcale nie ma taki typ urody.wieksosc ma tu pofarbowane wlosy i jest po sunbed (solarium).a to ni o to chodzi.Bez urazy ale tak jest.moze i sa osoby tu w polsce o takim typi urody ale na tym forum to ja widzialm tylko pare osob takich.A tu moja odpowiedz do Tulipanny-powiedzialas ty ze dziwi cie to ze ja nie dostrzegam osob o takim typ urody-bardzo ciemne lub czarne wlosy(NATURALNE!)a nie farbowane,ciemna oliwkowa cery(NATURALNIE CIEMNEJ GENETYCZNIE!)a nie opalonej cy solarium czy poprostu umalowana ciemnym pudrem.Zdarzaja sie taki osoby ale rzadko.A tu na forum malo jes takich osob.Bez urazy.Kazdy ma swoj niepowtarzalny typ urody,niewazne cy jest lato,jesien,wiosna czy zima.I kazdy typ jest ladny.A najgorzej jes jak ktos zacznie za duzo zmieniac urode farbujac wlosy,za barzdo pryciemniac swoja skora az brzydko to wyglada(a widzialm wiele takich dziewczyn na ulicy).nie chcila tum nikogo urazic ale mowi poprostu co widze a widzialm wiele ladnych dziewcyn tu na forum.Pozdrawiam
|