2008-12-03, 13:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
dzieki dziewczyny. jutro podpisujemy na niego z TZ umowe z wlascicielem. moje marzenie o stylowym autko do slubu sie spelni.
Cytat:
Napisane przez śliweńka
my tez myśleliśmy nad takim ale 900zł za 6 godzin a u ciebie jakie ceny?
|
na pewno takie samo? Bo jest podobne tylko princessa i princesse chcielismy (odrobine dluzszy i bialy), ale, ze juz termin jest zajety (oczywiscie od kilku miechow trulam glowe TZ by to zalatwil, ale on wiecznie ma czas ), wiec myslelismy nad citroenem. ALe facet od princessy powiedzial, ze restauruje teraz sheerline'a (ten, ktory zamiescilam wyzej) i ze to jedyny taki model w Polsce. Minus, ze bedzie czarny, bo TZ chcial bialy, no ale ma za swoje. Ceny, hmmm, za princesse i sheerline'a koles bierze 1000 zl za 6 h w tym mozna przejechac 50 km od mego miasta a to dla nas wazne, bo inni biora podobna kase tylko za obreb mego miasta a jak sie wyjezdza dalej to trzeba placic za kazdy kilometr. A TZ i nasza sala sa ok 30 km ode mnie... No i wiem, ze w innych miastach za wynajem prncessy chca min.1200 zl...
|
|