2008-12-03, 14:13
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
xxboo
no będę jeszcze polować 
Sonnerin
I jak walczysz o Diamentowy Indeks? Kurcze szkoda, że tak późno o tym się dowiedziałam (a raczej przypomniałaś mi :P ) tak to może bym i ja powalczyła....
Mini
Uszy do góry.... bedziemy zdawac jeszcze raz. Przynajmniej ( w porownaniu z niektórymi ) na miasto wyjechałaś. A ja do tej pory zawracać nie umiem tak sobie ostatnio uświadomiłam 
A dziewczęta co to studniówki i o obecności na niej: to mam nadzieję, że w moim LO nie będzie takich numerów, że ludzie powiedzą, że nie idą.
Już nie poruszam kwestii tego całego lansu, na który ludzie nie chcą patrzeć itp, bo zgadzam się z tym... U nas klasa dziennikarska podobno wynajmuje limuzynę.
Ale pomijając tą calą sztuczną otoczkę, to chcę żeby poszło jak najwięcej osób.
dlatego, że matka mojej przyjaciólki jest w trójce organizującej tą studniowkę i musiała podpisać umowę z restauracją organizującą imprezę, że jeśli uczniowie będą nie wypłacalni (czyli jak nie zapłacą w terminie czyli również jak się wycofają) to ona będzie musiała zapłacić odszkodowanie z własnej kieszeni. Nie wiem jak jest u Was w szkołach i kto bierze za to odpowiedzialność a u nas napewno nie szkoła....
|
|
|