Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-03, 19:50   #130
verochka
Raczkowanie

GG do verochka
Dot.: Kto ma doła z powodu braku pracy?

dziewczyny, dzisiaj policzylam ile wyslalam odpowiedzi w ciągu dwóch tygodni-57!!I nic! Ani słowa, ani jednej fajnej oferty.
Przed chwila dzwonil mi telefon-jakis pan, ze skladalam do nich Cv i czy moge przyjechac jutro na rozmowe do katowic. Oczywiscie sie zgodzilam, ale jak poczytałam opinie w necie o tej firmie, to mi sie odechcialo-to chyba jakas akwizycja.

Któras z dziewczyn pisala, ze skoro studiuje prawo, to moze moglabym sie zatrudnic w jakiejs kancelarii-w tym jest problem, ze bylam juz dawno w kancelariach i nikogo nie szukaja. Bo najczesciej jako asystentki pracuja kuzynki, siostrzenice, córki znajomych, i po prostu nie ma wolnych etatów.

Jestem załamana Chcialam w kwietniu-maju wyprowadzic sie do wrocławia na stałe, ale musze miec pieniadze chociaz na pierwszy miesiac, a na arzie wyglada na to, ze moge sobie pomarzyc

Dodam, ze nie jestem glupia-studiuje, znam dwa jezyki, mam miedzynarodowy certyfikat, doswiadczenie w biurze i w sklepie, a i tak dla potencjalnych pracodawców jestem beznadziejna

verochka jest offline Zgłoś do moderatora