Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a ja chcialabym byc juz mama... cz I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-27, 20:04   #775
emurulez77
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emurulez77 GG do emurulez77 Wyślij wiadomość przez Yahoo do emurulez77
Dot.: a ja chcialabym byc juz mama...

Holo Kobitki!! Lumia, "pochwalilam sie" mojemu TZ, ze zostaniesz mama-powiedzial, zeby Cie pozdrowic i z zselmowskim usmiechem dodal-Ty bedziesz nastepna ahahaahah... zdziwilabym sie chyba jak nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny maja rache, dbaj o siebie i nie zadreczaj sie zlymi myslami. Oprocz prow. zdrowego trybu zycia, nienoszenia ciezkich przedmiotow i ogolnego dbania o siebie nie jestes wiecej sama w stanie zrobic a opieke lekarska juz masz wiec na bok zmory!! Zapisane Ci w gwiazdach bylo zajsc 2. raz w ciaze i jezeli pisane jest Ci wydac na swiat upragnione dziecko to tak wlasnie sie stanie!! Poza tym ja jestem jak najlepszej mysli w stosunku do Twojej osoby!!
Agusia26-pewnie latwo mi mowic ale odsun mysli o ciazy na bok, to naprawde pomaga!!! Spojrzmy tylko na przypadek Lumii, ktora skoncentrowala sie na ksiazkach i egzaminie cos w tym musi byc... Na pewno zajdziesz w ciaze w najmniej spodziewanym i wyczekiwanym momencie, tak jakos dziwnie sie sklada, ze niestety najczesciej tak sie zdarza, a ze bedziesz mama to ja juz Ci to wykrakalam tylko niestety nie jestem w stnanie powiedziec kiedy to sie stanie Jak nadworna czarownica tak mowi to tak tez bedzie !!
emurulez77 jest offline Zgłoś do moderatora