Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pajączki na nogach - jak zapobiegać nowym & jak usunąć już istniejące???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-05-07, 07:50   #9
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Re: Pajączki na nogach

Witaj w klubie Alicjo [img]icons/icon7.gif[/img]
Na rozstepy polecam Ci krem Penatena " Krem na rozstepy". Na pewno dostaniesz go w aptece i czasami w wiekszych sklepach kosmetycznych. wyprobowalam tez kosmetyki Mustela, ale jak dla mnie Penaten jest o wiele skuteczniejszy i tanszy [img]icons/icon7.gif[/img]ok. 19 zl tubka - dosc spora [img]icons/icon12.gif[/img]

Krostami tak bardzo sie nie przejmuj. Hormonki teraz u Ciebie tancuja, a w ciazy na to nie ma rady [img]icons/icon9.gif[/img] Dokladnie zmywaj twarz, nawilazaj skore. Moze Twoja cera sie poprawi, ale jak nie to nie zalamuj rak. Po ciazy na pewno wszystko wroci do ladu. I bron boze teraz niczego nie wyciskaj bo sie nabawisz wstretnych przebarwien.

Pozdrowionka
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując