Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 14:09   #3478
Ponura
Wtajemniczenie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
kurczę blade śledzę wątek często gęsto i aż szkoda, że się dopisać nie mogę, bo ja nie puszysta naprawdę jesteście świetne dziewczyny i mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jeśli od czasu do czasu coś wtrącę
Nie wygonimy Ja też jestem taka quasi-puszysta bo niby noszę 40-42 ale brzuszek co mam, to mam

A poza tym powiedziałaś, że jesteśmy świetne, więc Cię lubimy

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
jestem w domu w Gliwicach... zapłakana..

siostra odebrała mnie z dworca i rzuciła "a ty wiesz, że tata jest w szpitalu nie?"
ja momentalnie ryk, a ona szybko dodaje " no na te żylaki, będzie miał zabieg"

czyli nic poważnego, bo tylko usunięcie żylaków czy jak tosię tam nazywa, ale cholera mnie wzieła i ryczałam cała jazdę autem do domu no bo jak oni mogli mi nie powiedzieć!?! jak!? dowiedział się tata w poniedziałek, a ja przecież z nimi rozmawiałam przynajmniej ze dwa razy, plus siostra mogła mi na gg napisać! jak oni mogli! z tego powodu nienawidzę mieszkać poza domem! ja chcę takie rezeczy wiedieć! wiem, że ten zabieg to nic takiego, ale JA CHCĘ WIEDZIEĆ że tata idzie do szpitala że będize miał zabieg czuję się okropnie..tu nie chodzi o kwestie, że nie chcieli mnie denerwować, bo jakby mi o tym powiedzieli normalnie np. we wtorek, to przyjęłabym do wiadomości i wsjo! a tak!?

wpadłam do domu i wypłakałam mamie w twarz, że czuję się zawiedziona, że nic mi nie dali znać. i wiem. wiem dziewczyny, co będziecie pisać,. że to nic takiego, że tacie nic nie będzie. ja to wiem! ja wiem, że to nic, ja wiem, że jutro wychodzi po zabiegu itp, ale ja to chciałam wiedzieć

jadę go zaraz z mamą odwiedzić, bo podobno dzwonił i narzekał, że nic tam nie w sz[italu, żadnego sklepiku itp. mam tylko nadzieję, że się nie rozkleje tam :P bo pewnie mama rzuci (jestem tego pewna) "widzisz, a Magda zrobiła dzis panikę, że nic jej nie powiedzieliśmy, że masz ten zabieg" co u mnie znowu wywoła łzy :P

ehhh...

Ja tam Cię rozumiem - byłabym wściekła, gdyby mi o takiej rzeczy nie powiedziano. Także nie martw się - nie jesteś jakaś dziwna I mam nadzieję, że zabieg się uda!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora