Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od 3 lat mam implanty piersi.Macie pytania? Chętnie odpowiem:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 16:34   #105
patrycja123456789
Raczkowanie

Dot.: Od 3 lat mam implanty piersi.Macie pytania? Chętnie odpowiem:)

Cytat:
Napisane przez omena2526 Pokaż wiadomość
do patrycji!dziekuje kochana za pocieszenie!mowie ci jak ta piers spedza mi sen z powiek.tym bardziej ze nie czuje w niej sutka i pod kawalek piersi.czy tez mialas takie bezczucie?ja niestety nie mieszkam w kraju wiec nie mam mozliwosci pojsc do lekarz (niestety).tak samo jak i ty jestem straszna panikara!co prawda jestem z doktorem w kontakcie, ale tak naprawde co on moze mi powiedziec jak mnie nie widzi.prosze odpowiedz czy tez nieczulas jakiegos kawalka swoich piersi?
Omeno,
pociesze Cie drugi raz mam dokladnie to samo uczucie, brak czucia w suktu i pod piersia, na dodatek w jednej i drugiej piesi. Nie tylko w lewej. W prawej rowniez. Siebie tez troszke tym pocieszylam powiem Ci szczerze, bo tez o tym myslalam czy to aby normalne- to bezczucie. Zapytam jeszczeo to lekarza mojego jak pojde na druga kontrole, pod koniec grudnia. Mysle jednak ze to normalne na tym etapie, na jakim jestesmy
KOCHAM MOJE BIMBOSZKI
patrycja123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując