Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 18:29   #1593
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

bajaaaa sto lat

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
jak prześcieradła a potem ręcznie składali je jak mapy.
A szef im mówi że żadnej nie będzie premii !!!!!
Skur.... najpierw im obiecał żeby się sprężyli a potem ich w dupe kopnał!!!!
Jestem wściekła a TŻ czym prędzej musi z tamtąd odejść!!!
daysy ja bym sie zwolnila... albo jeszcze lepiej pracowala dalej ae go uwagi interwencji rmfu i tvn napisala.... anonimowo... i tyle bo skoro ma swoje wtyki to nic to nieda... ale media..
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No ok. zadzonie do tego Urzędu Skarbowego ... i co ja mam powiedziec???
Poza tym czy te osoby , kótre u niego tam pracują nie będa miały problemów???
niemaja

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
Ja to się juz drug dzień zastanawiam czy mnie w ogóle widać ???
wida widac sluchaj ja w zeszlym roku w 3 latkach robilam kolorowe dni... najpierw czerwony... bylismy ubrani na czerwono jesismy jablka kolorowalismy i wogole ugotujcie cos czerwonego burzaczkowa zupe itd... a za 3 dni zrob no zielony dzien... i powtarzaj z nim co jakis czas ale ie wszystkie 4 kolory na raz... tylko jeden co jakis czas.. bo inaczej to mu sie pokielbasi... i sie niemartw moja iwi na grupie w 6 latkach ma dziewczynke ktora niezna kolorow na cyfry mowi litery na np 3 mowi u a na h np osiem.. wiec twoj terrorysta moze niebedzie mial najgorzej... aha i zrob mu duzo zabaw ruchowych np podawaj mu pilke i mow czerwony jak.. i niech konczy i jak dobre to punkt i kto ma wiecej punktow.. albo niech sie nierusza a jak powiesz jakis wyraz ktory jest w kolorze czerwonym np ogien czy burak czy cos to ma zaczac biegac i powoli powoli da rade

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Agnusek i jak poszło na rozmowie? w ogóle- co to za praca (i kim jesteś z zawodu? ) ja własnie też o 11 byłam i poszło mi super- babka była zachwycona i od razu mi powiedziała, że mnie rekomenduje jako jedną z 3 osób które spotkają się z "wielkim szefem" wymiatam, a co!Teraz to trzymajcie kciuki, żeby ostatecznie się też udało bo to fajna praca! a jak tylko wróciłam do domu, zadzwonili do mnie z kolejnej firmy, czy jestem nadal zainteresowana pracą, na którą aplikowałam 1 października... normalnie refleks szachisty korespondencyjnego, chyba im poprzednia osoba nawaliła więc z godnością i bez entuzjazmu powiedziałam "w zasadzie mogę się z panią spotkać, ale zależy kiedy" kobieta podaje szczegóły a ja ze znudzeniem "no dobrze, może być" wyszło na to, że ja jej łaskę robię ale w końcu dzwoni babsztyl po 2 miesiącach to nie będę skakać z radości że mnie telefonem zaszczyca, bo wiem, że już mieli kogoś kto się nie sprawdził najwyraźniej.
A jak tam u Ciebie Sas? jak poszła Twoja rozmowa?
gratuluje... trzymalam kciki

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja też nie chcę do teściowej "mamo". Moja mama nie jest wścibska i się nie wpieprza. Jak teściówka się zmieni rozważę taką możliwość.
ja tez niechce.. z takich samych powodow..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny słuchajcie ile przed śłubem prosić o poteirrdzenie przybycia?
Patrzyłam teraz na jedno zaproszenie i tam było 2 miesiące.
My mamy slub 29sierpnia
czy wystarczy jak potwierdzą do 10 lipca?

chanel noooo a ciuszki dla mnie?
super terrorysta talib! ;]
my bedziemy maj czerwiec wozic zproszenia a potewierdzenie do polowy lipca (slub 8 sierpnien)