Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 18:37   #1597
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
oj samba samba a zaglądałaś do mnie??? bo jeżeli mówimy o srebrze to tylko mówisz co chcesz a ja to załatwiam nie świruję....ale na przyszłośc pamiętaj o mnie no i zawsze jakiś wizażowy rabat się dla wizażanek zdajdzie
a jaki masz nick na allegro?? bo ja juz 2 godzine grzebie w tym bransoletkach i juz mi slabo powoli Jutro tz dostanie zadanie wybrac najladniejsza

Kliwia mysle ze spokojnie wystarczy... Zapytaj u siebie w restauracji do kiedy musisz podac ostateczna liczbe gosci... Ja np musze podac w poniedzialek przed weselem liczbe orientacyjna i menu a w czwartek przed weselem dopiero konkretna...Takze mi by wystarczylo nawet jakby mi potwierdzili na tydzien przed, ale i tak pewnie napiszemy zeby miesiac przed potwierdzili bo wiadomo jak to z ludzmi

dzieki cc_chanel...czyli moje typy sa do dupci kurcze bo w ogole tak jakos nie mam przekonania to kupowania bizuterii na allegro ale tu gdzie teraz mieszkam to kompletnie nie ma zadnego wyboru....wczoraj przeszlismy z tz wszystkie sklepy jubilerskie i wielka kiszka tutaj to tylko jakies aparty i kruki a tam bransoletki po 300 zl ;/ A nie mam czasu jechac do siebie bo u mnie to bym wiedziala gdzie wyhaczyc fajna bransoletke

A ta 4 tez do dupci??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora