Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na GG - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 19:43   #2560
Klerii
Raczkowanie

GG do Klerii
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pilną dla mnie prośbe a wiem ze tu moge na was liczyc

Robie mojemu Tż album na rocznice z naszymi zdjeciami i zatytułowałam go "Historia pewnej znajomości..." Potrzebuje teraz jakis krotkich wierszykow, albo powiedzonek takich zeby pod zdjeciami umiescic ale nie maja to byc typowo do zdjec,
hymm.. postaram się.

* a gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę...
* wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. tęskniłam już tak sobie troszeczkę na zapas.
* podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. zawsze.
* nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność. Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka.
* bo ja lubię do Ciebie pisać. z różnych powodów. między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedziała, że myślę o Tobie. to dość egoistyczna pobudka, ale nie mam zamiaru się jej wypierać. a myślę dużo i często. Właściwie myśli o Tobie towarzyszą mi w każdej sytuacji. i nie masz pojęcia, jak bardzo jest mi z tym dobrze.
* to, co czuje myśląc teraz o nim, to była taka delikatna melancholia tęsknoty połączona z napięciem i niecierpliwością dziecka czekającego na koniec wigilijnej kolacji, aby wreszcie rozpakować te prezenty pod choinką.

pomogłam chociaż troszeczkę.?