Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 18:49   #2566
mysza007
Zakorzenienie

Dot.: Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
A właśnie dziś usłyszałam taka diagnozę u endokrynologa, ze miałam całe życie tężyczkę utajoną, oglądnęli moje wyniki, które muszę zbierać od lat ( przez tarczyce, bo muszę porównywać) i stwierdzili , ze ta tężyczka była zawsze, a baranie 7 lat tabletek bez przerwy, rozwaliło mi układ nerwowy, a w zasadzie magnez, który był w stałym niedoborze, wypłukiwany przez antykoncepcję ( kawy nigdy nie lubiłam i nie piłam). Ale również stwierdzili, że te uderzenia gorąca i inne przyjemności teraz powodują u mnie hormony, a teraz mi przeszedł syfilis, i wypadanie włosów, ale za to mi na łeb siadło. Płakać mi się chce, drażni mnie wszystko, cały czas mi się wydaje, że mój facet mi robi na złość, bo co powie to ja w płacz. Już się sama nie lubię
dmoc4 to mamy podobną sytuację-rozłożony układ nerwowy od hormonów. I dopiero teraz Ci powiedzieli, że ta tężyczka była utajona, masakra. Jak ja widzę co robią nasi lekarze to mnie totalnie trafia.
Mnie się na razie poprawiło, tylko ciekawe na jak długo!
mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora