Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 18:54   #1601
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Gaduły podczytuje Was troszke ale nie udzielam sie za bardzo bo nie mam czasu niestety. Tak troszke z innej beczki taki temat juz moze był a ja niedoczytałam (jesli tak to przepraszam) ale jak zwracacie sie teraz do swoich tesciowych i jak bedziecie po ślubie?? Ja teraz do swojej mowie na Pani a po ślubie poprostu mam zamiar ja nazywac teściową słowo mama jakoś w/g mojej oceny zarezerwowane jest dla tej prawdziwej mamy, z tesciowa mamy dobre stosunki lubie ja, szanuję ale nie jestem z nia bardzo związana emocjonalnie. A jak to jest i będzie u Was??
Ja będę mowila "mamo" Jak mi się miło zrobiło, jak ostatnio byłysmy w sklepie i ona przeglądała gazety i zapytała mnie: "Madzia, miałysmy juz tą?" (bo ja czytam gazety po niej). Książki też od niej pozyczam

Ktosiu, Tęsknie tu za Tobą!

Samba, podoba mi się komplet "Oliwka"

Basiu, wszystkiego, co najlepsze!

Atomufko, mnie najbliższy sklep zmusił do tego, że zawsze sprawdzam daty ważności Z lekami mi sie jeszcze nie zdarzyło, żeby były przeterminowane... I to dobre kilka miesięcy...

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2008-12-04 o 18:56
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora