Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 19:34   #1609
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
My jedziemy zaraz odebrać obrączki, ale jestem trochę zła, bo mieliśmy płacić tylko 600zł (własne złoto), a zapłacimy 85 zł więcej. Niby niewiele, ale chodzi o sam fakt, że facet mówił nam, że z tego złota spokojnie wystarczy (a może nawet zostanie) i możemy zrobić wszystko, tzn. każdy model, profilowanie w cenie, grawer też, więc nie wiem za co dopłacimy.
A my właśnie z TŻ'tem byliśmy oglądać obrączki i wybraliśmy już i placimy 630 za obie + grawer gratis no i nie z własnego zlota, no ale my chcemy klasyczne dlatgo też tyle kosztują Olądaliśmy w kilku miejscach i ceny mniej więcej podobne, ale tam gdzie się zdecydowaliśmy Pan był bardzo profesjonalny i wogóle nawet nie wiedziałąm, że są 2 rodzaje robienia obrączek tak od spodu jedne na plasko a dugie na półokrągło żeby się łatwiej zdejmowało i wogóle lepiej się je nosi, naprawde widać różnice ale cena o 250zł więcej.. no ale w sumie obrączki całe życie się nosi więc może warto? Słyszal ktoś jeszcze o tym?

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
jak zwracacie sie teraz do swoich tesciowych i jak bedziecie po ślubie??
Teraz mówie Pan/Pani do teścia i teściowej ale mam zamiar mówić tato/mamo nie mam przed tym oporów bo to spoko ludzie w sumie mogłabym już teraz ale wole poczekać do ślubu Tż ma tak samo

kliwia fajowski bukiet taki świezy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny słuchajcie ile przed śłubem prosić o poteirdzenie przybycia?
Hmm ja to bym chciała jak najszybciej potwierdzenie Jeszcze nie wie ile wcześniej będziemy musieli na sali potwierdzić ale myśle, żeby tak rozdać te zaproszenia w Wielkanoc no to do połowy maja maxymalnie mogliby potwierdzić mam nadzieje