2008-12-04, 20:34
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...
Cytat:
Napisane przez Kizia Mizia19
Tzn ze widziałas Aury  ale jak do tego doszła poprzez medytacje ?
|
Nie, medytacji nie próbowałam, chociaż się przymierzałam... Aury, albo coś w tym stylu kiedyś widziałam, ale jak kilka razy usłyszałam od innych, że oni nic nie widzą, to przestałam o tym mówić, potem o tym myśleć i się skończyło. Teraz żałuję, ale przez tą stronę, którą podałam, będę starała się te widzenie "wznowić". No ale pierw trzeba oczyścić organizm z fajek, alkoholu itp, a to tak szybko nie będzie 
Mam pytanko, co do snów świadomych, o których wcześniej pisałyście...
Czy podchodzi pod to, taki przypadek... Co jakiś czas mam taki koszmar, typu stare zamczysko, jakieś zmory itp, za pierwszym i drugim razem koszmar kończył się w sposób dla mnie nie ciekawy (niestety nie bardzo pamiętam o co chodziło, w każdym bądź razie budziłam się przerażona). Ale już następnym razem jak zaczeło mi się to śnić, to nie wiem jakim cudem w śnie, zdałam sobie sprawę, że to już mi się śniło i zmieniałam bieg wydarzeń (typu szłam inną drogą czy coś w tym stylu). Ostatnio ze dwa tygodnie temu też mi się to śniło, to wyszło na to, że miałam właśnie wyjść z tego cało, no ale córa obudziła 
Nie pamiętam za bardzo tego snu o co tam dokładnie chodziło, ale wiem, że byłam w stanie odróżnić, że to sen i trochę w nim po swojemu pozmieniać 
Horrory miodzio, ale muszą być dobre, ale i tak najbardziej lubię Kinga czytać, on dopiero umie czytelnika nakręcić
|
|
|