2008-12-04, 20:49
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE dobry fryzjer???
Hej!
"Dzięki" temu forum, po wielu pochlebstwach, wybrałam się do p. Marcina z Wizardu. Owszem-obciął mnie bardzo dokładnie, co nie jest proste przy tak sztywnych i cienkich włosach jak moje - to muszę mu oddać. Natomiast kolor, który "wyczarował" na mojej głowie spowodował lawinę łez już w samym salonie. Z pięknego blondu (choć z odrostami) powstała ciemna czekolada z nielicznymi blond pasmami, choć sam p. Marcin zarzekał się, że zrobi zaledwie kilka, cieniutkich brąz pasemek, bo w kolorze, w którym byłam dotychczas jest mi bardzo do twarzy. Nie wspomnę juz o plamach i tzw "zeberce" oraz wciąż nie zlikwidowanym odroście. Koszmar!! Czym prędzej szukałam nowego salonu, bo gotowa byłam wziąć urlop w pracy, byle nie pokazywac się ludziom na oczy. Ostatecznie wybralam salon "Świat fryzur" na Prostej. Pani Kamila nie obiecywała mi cudów, ale to, co zrobiła z moimi włosami, to prawdziwe mistrzostwo i dzieło sztuki!! Moje włosy są znowu blond, z NIELICZNYMI brązowymi pasemkami. Świetnie zregenerowała włosy tak, że po tych "przejściach" są w naprawdę dobrej kondycji. Nie wspomnę już o świetnie urządzonym salonie i przemiłej atmosferze. Wizyta w tym salonie była naprawdę relaksująca No i w pracy mogę się swobodnie poruszać nie chodząc po ścianach
|
|
|