Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VI
Wątek: Scent Bar VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 19:59   #3607
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
do kiedy Kochana zostajesz w PL? na swieta lecisz?

Baw sie dobrze i jedz za DWOJE! za fasolke tez

Ja dopiero 20stego lece na kilka dni, na Sylwestra ku uciesze S. wracam tu. No ja tez wole tu niz sylwester z polsatem .

Nie wiem jak Ty - ale ja nienawidze sie pakowac.
lece z sobote, wracam 30go grudnia wieczorem...ale kto wie moze sobie przedluze urlop w zaleznosci jak sie bede czula a potem mamunia z siostra do mnie przyjezdzaja na cale ferie zimowe w lutym..a potem sie zobaczy...

tez sie pakowac nie znosze, zawsze mam wrazenie ze czegos super waznego zapomnialam- i zazwyczaj tak jest ale coz nie ma rzeczy niezastapialnych
latac te nie lubie, zwlaszcza ciasnymi ryan airami. ale zawsze pociecha mala- strefa wolnoclowa

hah usmialam sie z mojej siostry- dowiedzialam sie ze biedne dziecko odrabia matematyke jako jedyna osoba w klasie, a potem wszyscy odpisuja...cos tam gadalysmy o szkole ( co zawsze jest zabawne bo chodzilam do tego samego liceum, a moja siostra rewelacyjnie nasladuje ludzi , pytam jak tam na religii (pomna waszych historii o dziwacznych ksiedzach i ich teoriach),a ona na to ze fajnie ale i tak ksiedza nikt nie slucha bo wszyscy matme odpisuja
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora