Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 19:59   #1843
adzipersik
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

Cytat:
Napisane przez kocim Pokaż wiadomość
A ja od dziś mam "plastik"
A ja ci zazdroszczę he he! No to czas na swobodne brykanie!!! Teraz w takim razie będziemy czekali na relacje z pierwszej samodzielnej jazdy i wrażeń z nich!!!

Cytat:
Napisane przez panna kinia Pokaż wiadomość
ojej przepraszam nie doczytałam
Z jednej strony jest sters, a z drugiej mam tego dosyć i mam to w dupie za przeproszeniem.
Chyba Ci wierzę, bo ja takie same mam odczucie, że najlepiej mieć to w zadzie[/quote]

Cytat:
Mimo wszystko noc będzie spokojna, bo jakoś zawsze udaje mi się zaspać. W sumie to ledwo na pisemny angielski (matura) zdążyłam.
No! Tylko żebyś nie zaspała na ten egzamin! Też nie byłoby za dobrze! Ja do pracy ruszam o 7:30 więc telepatycznie Tobą potrząsnę!!!!

Cytat:
Dokładnie! Wiedzieli gdzie ten WORD umiejscowić. Ulica o nazwie "Smutna" między dwoma cmentarzami, a jakby tego brakowało to naprzeciw aresztu. Aż chce się tam iść ...
No właśnie mnie ta cena też zaskoczyła, bo jakby mało im było, że płace za każdy kolejny egzamin 115 zł. Kapitaliści cholerni!
Ahaa, a egzamin (dobrze, że spr bo wyjechałabym później) na 8:30.
Ha ha ha!Nie wiadomo gdzie lepiej byłoby trafić (podobne klimaty)- wybór duży i prawie porównywalny! Cmentarz i egzamin - klimat często żałobny, a więzieniu - też nie za ciekawy!!!!

Cytat:
Napisane przez LifeIsSoSad Pokaż wiadomość
no niestety... hehe jak ktoras ma na zbyciu rowerek 3kołowy to chetnie kupie;D na niego nawet nie trzeba miec karty rowerowej
Tylko trzeba jak najszybciej nacieszyć się jazdą na tym rowerku bo nie wiadomo czy nasza władza nie wymyśli i na to jakiegoś egzaminu - żeby nam za "dobrze" nie było!
adzipersik jest offline Zgłoś do moderatora