2008-12-04, 21:01
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Cytat:
Napisane przez cava
Zdjęcia USG ?! 
Tym bardziej noga moja więcej tam nie postanie.
|
Nie tylko. Jeszcze można sobie pooglądać zdjęcia ciążowych brzucholi, z narysowanym np. układem płodu. Albo uśmiechniętą buźką.
Trza mieć fantazje, nonie?
Cytat:
Napisane przez lexie
No i dla mnie większość noworodków jest brzydka, nie ma siły żeby wzbudzić we mnie choćby cień zachwytu.
|
Ale wszystkim mamusiom ich dzieci wydają się najpiękniejsze. Oprócz jednej, a mianowicie mojej własnej, gdy się urodził mój brat, stwierdziła, że jakiś duży, czerwony i brzydki jest
Cytat:
Napisane przez Elliannia
U moich wczesnozameznych dzieciatych kolezanek tendencyjne sa zdjecia dzieci, z podpisami 'najwieksze osiagniecie mojego zycia' i takie tam bla bla bla, przy czym na 30 zdjęć w galerii może 2-3 są koleżanki, reszta potomstwa w różnych stadiach rozwuju, negliżu, zabrudzenia
|
Dla mnie to troche zawsze smutne było, jak dla kogoś największym osiagnieciem życia są dzieci - które w sumie z rodzicami jakieś 20 lat tego żywota spędzają. A co z pozostałym 60? A u mnie nawet więcej, bo zamierzam dożyć 99 i tak długo zatruwać życie innym
Cytat:
Napisane przez Morte
Zastanawiam się co kieruje takimi rodzicami, którzy daja dziecku na imię Brajan albo Dżesika ( dokładnie tak pisane)
|
To już zostało zbadane, ludzie z klas niższych nadają takie imiona swoim dzieciom, bo marzą dla nich o jakiejś lepszej przyszłości.
Skutek osiagaja oczywiscie odwrotny do zamierzonego.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9968517] Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi [/quote]
Ja za 5 razem zdałam
|
|
|