Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilka wariacji na różne tematy:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-28, 08:40   #51
Voodia
Wtajemniczenie

Dot.: Kilka wariacji na różne tematy:)

tanzanit, chciałam obciąć, bo denerwują mnie strasznie (są mocno wystopniowane i wywijają sie na wszystkie strony), ale ostatecznie skończyło się na 2 cm
Hehe, a może chiński zwiadowca tańczący w ciemnościach?

rzyrafko,

Kiya, dziękuję za miłe słowa Z tym szczęściem to różnie bywa

Sysska, hehe, bombastycznie pozdrawiam

Majuś, dzięki

guia, ja mam nadzieję, że do sylwestra będzie już spora poprawa, na razie przebarwienia zmalały , ale codziennie wyskakuje mi coś nowego Na szczęście aplikacja nie jest już tak bolesna,bo choć robię przerwy, pierwsze kilka dni to był koszmar- piekło, swędziało, na sam zapach Glyco reagowałam wręcz fizycznym bólem Za miesiąc chętnie zdam relację

Cyprianko, GosikK, miło mi, że przypadło Wam do gustu

kodeinko, może na Gwiazdkę dostanę aparat (aż się boję o tym pisać, by nie zapeszyć ) Poza tym pełno tu superzdolnych dziewuszek

manila, kotek wyjątkowo miał dobry nastrój do zdjęć, normalnie nie przepada za aparatem

Myszi, to byś mnie musiała wywalić po pierwszych zdjęciach Inaczej klapa gwarantowana z moim scenicznym "talentem"

vannilia, Ewuńka, missy,Brzoskwinko, dziękuję za komentarze

bluegirl,na razie baterie się ładuja, ale później zrobię Podkład jest bardzo dobry, ale pod warunkiem, że ma się cerę w porządku, a ja takiej nie mam Raczej nie kryje, ma wodną konsystencję, ładnie pachnie, b. delikatnie rozświetla. Poczeka sobie do wakacji
Cienie nakladam najpierw jedną barwną plamą, a potem rozcieram, jak za dużo rozetrę, znów-plama i rozcieranie, aż mnie efekt zadowoli

Pozdrawiam
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując