Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 21:09   #41
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Drogie konserwy... Wiedziałam, że połączy nas narzekanie na wizażowe trendy... Ale niechęć do hamerykańskich imion i naszej klasy?! Tegom się w najśmielszych snach nie spodziewała... Aż się wzruszyłam

Ja skasowałam moje konto na n-k, kiedy zauważyłam, że zrobił się z tego kolejny serwis randkowy...
W końcu pod jednym znakiem urodzone moherowym

JA tam mam konto i się go będę trzymać - muszę przepędzać nastoletnie grono adoratorek mojego tżta I oczywiście w przyszłości muszę lansować swóją nową wypasioną furrę, skórrę i kmoórrę, dzieciaki, chate... no bo co?
Szkoda że nie można filmików wstawiać, wtedy na pewno zaroiłoby się od filmików z momentu poczęcia aż do narodzin

Cytat:
Napisane przez evil minded Pokaż wiadomość
To już zostało zbadane, ludzie z klas niższych nadają takie imiona swoim dzieciom, bo marzą dla nich o jakiejś lepszej przyszłości.
Skutek osiagaja oczywiscie odwrotny do zamierzonego.

Ja za 5 razem zdałam
Naoglądają się wenezuelskich seriali i chcą żeby dzieci miały życie jak w Mardycie, niczym Liz Marie czy inne Lucecity

Ja też za 5 I pierwsza stłuczka - nie z mojej winy - prawie po 7 latach

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora