Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 20:13   #2338
yerba
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Yerbuś - znowu napisałyśmy prawie jednocześnie owocnego kupowania lodówki

Co do lodówki to chodzilam dziś po sklepach, ale jednak troszkę się wstrzymam z zakupem. Poki ta moja jeszcze działa mam trochę czasu na wybranie optymalnego modelu. Problem tkwi w tym, ze chce zeby lodowka byla tej wielkosci co dotychczasowa (180cm wysokosci), bo tak mi pasuje do kuchni. Przy tym nie chcę, zeby byla biala, z tego samego powodu No a poza tym to wiadomo - nie chcę żeby kosztowała majątek no i ma ladnie wygladac . Te ktore dzis widzialam, w ramach "okazji" srednio mi sie podobaly: albo byly za niske, albo - co mi zupelnie nie pasuje - zamrazarke mialy na gorze, a chlodziarke na dole. A ja lubie miec tak jak teraz, czyli zamrazarka na dole. No nic, tak jak pisałam - dopoki ta dziala to nie ma pospiechu. Ale trzeba sie powoli rozglądać .

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ja się dziś obijam niemożliwie, bardzo niedobry jest taki dzień wolny muszę się zabrać za pracę semestralną z pedagogiki, żeby mieć z głowy to dziadostwo poza tym mieszkanie muszę ogarnąć bo Siss jutro urodziny obchodzi i znowu impreza będzie (bo dawno nie było )

miłego dnia
Ja jutro tez imprezuje - dzis nowy magister w ekipie, wiec jutro swietujemy

Powodzenia w pisaniu pracy Niedobry dzien wolny? eeeeeetam

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Bry wieczór ;]

Ewusia-grunt to odpoczynek ^^
Anniaa-fajnie,ze wróciłaś na wizażowe pielesze ;D

u mnie znowu pokręcony dzień. wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam sie ,ze do dziś 8 ano trza było pisemnie omówić konsekwencje różnic tych dwóch konspektów no to przysiadłam i coś spłodziłam,spiąć przy tym z qrwicy 3 godziny.
i tak popełniłam błąd nie oddając tegoż w formie wydruku bo tusz sie bezczelnie raczył skończyć.
zresztą niech sie babsztyl wścieka, na zdrowie jej to wyjdzie
propos Ygreka,ochłonęłam nieco, i tak. po kiego mam rozpaczać przez chłopaczka jakich wiele i jego "stan cywilny " będzie co ma być, i tak. Ku pociesze niczym manna z nieba padło mi podziwianie oblicza innego dawno niewidzianego amanta z IV r. coolturo ..xD
wiec w każdej chwili mam swoiste wyjście awaryjne _^_

Z minusów, wizyta 'tam' dopiero w najbliższy wtorek.

A i wieść,ze w niedziele zmarł ot we śnie młody,przystojny mega utalentowany gitarzysta Acid Drinkers- Olass. [pamiętam go również z czasów gdy grywał tfu napier...lał ile sie da w ubóstwianym wówczas przeze mnie Sweet Noise]
ponoć był w ogóle w porządku ,radosnym człowiekiem,aż tu nagle ...;/

dobra zmykam,co by trochę se ogarnąć i odespać przed jutrzejszym wykładem na 9..
Miłego
tez mi szkoda Olassa

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

A ja coraz bardziej utwierdzam się w przeonaniu,że jestem beznadziejna Tyle wydtakow a ja mam gorsze w portfelu Z czego zaplace z TZ-em mieszkanie, z czego szkole, za co bilety do domu? Ehhh...

Heeeej, Kochana. Główka do gory. Wiadomo, ze nie tak prosto jest sie samemu utrzymac, ale dacie sobie rade!! Bedzie dobrze
yerba jest offline Zgłoś do moderatora