Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 20:19   #1848
panna kinia
Rozeznanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

Cytat:
Napisane przez kocim Pokaż wiadomość
A ja od dziś mam "plastik"
oo gratuluję
Cytat:
Napisane przez adzipersik Pokaż wiadomość
No! Tylko żebyś nie zaspała na ten egzamin! Też nie byłoby za dobrze! Ja do pracy ruszam o 7:30 więc telepatycznie Tobą potrząsnę!!!!
o 7.30 to ja już powinnam w autobusie być, bo ja niestety nie z Łodzi.

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Panna Kinia Nie będę Cię wypatrywać jutro, bo nie mam zajęć. Jadę za to Rzgowa, ale tam chyba nie ma trasy egzaminacyjnej . Będę czekać na relację
dziękuję

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
panna kinia niech moc będzie z Tobą!!!!
ojjj przydała by się
czy jutro zdaję tylko ja?

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9969536]Panno Kiniu ja za to będę Cie wypatrywać bo mam jutro jazdy od 8 wiec koło 9 powinnam już być w łodzi, a jak znam łódzki ośrodek tak bardzo o czasie nie wejdziesz wiec kto wie może się miniemy W każdym razie jak zobaczę elkę egzaminacyjna z dziewczyna za kierownica to na pewno pomyśle o tobie[/quote]
dobrze by było. Jeśli zauważysz osóbke o dziecięcym wyglądzie z zaciętą lub dziwną miną (bo jak się skupiam to strzelam różne głupie i głupsze maski), która ledwo widzi co jest za samochodem (bo w yarisce nie można podnieść do góry fotela!) to to będę JA (oby, jak wyjadę na miasto)!