Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 20:31   #448
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm
Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Widzialam zastanawialam sie ktora powinnam kupic i oczywiscie wybralam srodkowy przedzial cenwy, czyli 35 a duzo juz Ci pomogla placenta? widac tez u Ciebie te kepki nowych wloskow? Jak ja bym juz chciala je widziec u siebie .... i cieszyc sie ich wzrostem jak malymi dziecmi
nie, kępek nie widzę Placenta spowodowała u mnie głównie szybszy porost włosów, baardzo zmniejszyła wypadanie ale chyba nie obudziła zbyt dużo uśpionych cebulek, bo włoski niestety dalej są cienkie i jest ich niewiele ostatnio znowu strasznie wypadają więc chciałam zamówic ponownie, tym razem MILMIL dla odmiany - być może ta okaże się lepsza, wszak to jet właśnie ta wychwalana przez autorke wątku

ja przyznam że nie byłam systematyczna w jej używaniu, ale teraz mam zamiar stosować regularnie i to z porządnym masażem skóry głowy (bo to akurat doświadczyłam na sobie że masaż ma tutaj największe chyba znaczenie). Wierzę w moc plecenty, ale odpowiednio stosowanej

I love M*A*D minerals
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując