Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 22:35   #51
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
JA tam mam konto i się go będę trzymać - muszę przepędzać nastoletnie grono adoratorek mojego tżta I oczywiście w przyszłości muszę lansować swóją nową wypasioną furrę, skórrę i kmoórrę, dzieciaki, chate... no bo co?
Szkoda że nie można filmików wstawiać, wtedy na pewno zaroiłoby się od filmików z momentu poczęcia aż do narodzin
To może ja też powinnam się tam rozglądać za nastoletnimi adoratorkami...? Chociaż czy ja wiem, on chyba już za stary na takie adoratorki, 26 lat

Ludzie na naszej klasie często wykazują się daleko idącą bezmyślnością, umieszczając te wszystkie dyskusyjne fotki i podpisując imieniem i nazwiskiem.
Ale już zupełnym przegięciem są dla mnie konta fikcyjne . Efekt jest taki, że dzieciarnia bawi się, zakładając fikcyjne konta sławnych nastolatek, dzieci... I udając wirtualne związki, śluby, adopcje, przedszkola, domy itp itd. Czy już naprawdę wszystko musi być wirtualne? Swoim ewentualnym dzieciom chyba porządnie będę ograniczała komputer...
Cytat:
Napisane przez Malla
Podczytuję Was i mimo że nie mam kota, dołączam. Jestem tak okropnie staroświecka, że poszłam do łóżka i upiłam się po raz pierwszy dopiero po ukończeniu 18 r.ż.
O widzisz, na pewno nikt Cię wcześniej nie chciał i dlatego teraz gnębisz te 15-latki, co to je do seksu ciągnie i jeszcze na dodatek mają z kim Zawiść Cię zżera, ot co!

Napisałam to ja, która dopuściłam się pójścia do łóżka po 20-stym roku życia. Pewnie zazdroszczę jeszcze bardziej
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora