2005-11-28, 11:21
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kto mi zrobi pazurki ???
Cytat:
|
Napisane przez Jasiek
Uff - a ja myślałem ze mnie tylko odbiło  . Potraktowałem ten eksperyment jako próbę na coś innego. Eksperyment uważam z wielu powodów za udany. DO najdziwaczniejszych powodów "udaności" eksperymentu zaliczam dość pełna wiedzę na temat
|
Witam.
Dla mnie też był to pewien eksperyment, ale po cześci konieczność.
Od niepamiętam już ilu lat mam bardzo słabe, łamiące się przy minimalnym nacisku pazkokcie, nawet pomimo maksymalnie krótkiego obcinania. Normalnie zbytnio mi to nie przeszkadza bo nie pracuję fizycznie, ale 3 lata temu wprowadzałem się do nowego domu.
Koszty budowy były znacznie większe niż wcześniej zakładałem, więc trochę rzeczy robiłem sam i tu własienie dały o sobie przypomnieć paznokcie.
Eksperyment z pokryciem pazkokci żelem całkiem się sprawdził, mogłem normalnie pracować.
Dwa lata temu (i rok też) przed wyjazdem na wakacje również zafundowałem sobie żel. Z jedej strony pomaga mi to np robić namiot, z drugiej, co tu ukrywać, spodobały mi się takie paznokcie.
Ale nie uważam że mi odbiło, w końcu nie robię sobie długaśnych czerwonych tylko naturalnie wyglądające.
Pozdrawaim Marek.
|
|
|