Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-05, 10:31   #4973
bandola18
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Hej a ja ostatnio nie mam weny na pisanie, mąż wczoraj wrócił wieczorem, rano do roboty znów cały dzień go nie będzie, w sobotę jadą po świniaka no i mamy i brata imieniny. A ja całe dnie i noce z dzieckiem , nawet nie mam kiedy poszukać prezentu, miałam dziś podrzucić małego do Teściowej, ale jestem tak wykończona tym tygodniem, ze nie chce mi się jechać do miasta lub o zgrozo do marketu. Zawsze prezenty kupuję wczesniej nie na ostatnią chwilę ale ze względu na małża szkolenie, ząbkowanie małego i moje kiepskie samopoczucie ... to nie wiem kiedy to zrobię
Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no tak tylko że np do 20-stego listopada był do zapłacenia zus, do 25-go vat i mimo ze były naszykowane przeze mnie druczki t nawet nikt nie przekazał ich moim klientom a dzis facet dzwonił i dopytywał czemu tego nie ma no i różne takie klocki wynikły że czegoś nie ma albo nie tu leży itp Zresztą sija, tola opowiadałam wam na spotkanku jak to u mnie jest w biurze wiec komu miało sie za to oberwać jak nie mi no ale zaczyna mi to wisieć powoli i już coraz mnie sie tym denerwuje

oj bo ja wściku dostaje w domu musiałabym codziennie gdzieś sobie jeździć albo kogoś odwiedzać a tak w domu siedzieć to zwariować mozna zresztą zalistopad co 7 dni miałam zwolnienie to mi 60 zł odeszło z wypłaty wiec póki moge to pracuje zeby mieć na wyprawkę

acha no ale na swoim to dzisiaj postawiłam szef mi kazał iść do drugiej firmy z lapkiem i różnymi rzeczami a ja powiedziałam ze mi nie wolno dzwigać i moge isc ale bez kompa oczywiście pomarudził coś tam no ale wyszło na moje
A dlaczego Ci kasa odeszła z wypłaty, przecież w ciąży zwolnienie jest płatne 100 %?

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Hej KOBIETKI

jak tam po andrzejkach?My po roku przerwy bylismy wreszcie na dichu!Babcia została z wnukiem.Miałam troche stresa co bedzie jak sie obudzi a cycusia nie bedzie ale obudził się o 5 rano jak juz byliśmy.Wybralismy się do Hadesu.Tam zawsze tak trzeba stac w kolejsce przed wejsciem?o matko co za beznadzieja.Reszta spoko.

Na Sylwestra gdzie się wybieracie?my półki co bez planów.Mieliśmy iśc na bal pare kroków od domu ,do nowo powstałego lokalu ale podniesli cene do 400zł!Ciekawe za co?!Pewnie maja kredyty do spłacenia i chca wykończyc ten lokal i chca zarobic!
Oj nie wiem co z Sylwkiem, ten koniec roku jest tak zakręcony, ze o Sylwku zapomnieliśmy a znajomi też z tym tematem w lesie, więc pewnie zakończy się na prywatce.