Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-05, 10:13   #103
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Cytat:
Napisane przez Wisienki Pokaż wiadomość
Coś więc mam wspólnego ja tam wprawdzie uznaje miłość, ale też pobolewa mnie kręgosup

Ach ta dzisiejsza młodzież to już nie to

PS. Brawa dla Ellianniy i jej mocherowego charakteru, ale tak serio nie każdy ma tyle siły woli aby zerwać tokcyczny związek, serio Cię podziwiam
Dzięki
Przesadził kiedy bez mojej wiedzy wyłączył w moim mieszkaniu korki (bo ja zawsze wyłaczam z kontaktu wszystko co się da jak wyjezdzam na dłuzej, i chcial mi ułatwić), więc jak wróciliśmy w lodówce sodoma z gomorą i smród z pleśnią, ja sprzatam i czyszcze, prosze go zeby wyrzucil smieci a on siedzi przed tvn turbo, popija piwko i tyłka nie ruszy. Poległam i zrozumiałam, że to jest niereformowalne

Idę wziąć prysznic i się pomaltretować balsamami, depilatorami i innymi badziewiami, tż wraca (normalny)

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora