Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-05, 11:56   #2013
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
To samo napisałam, w tej samej minucie. Miśku, będziemy plotkowały we dwie.

Chyba jeszcze za szybko, Ubrałabym tak po 15-tym grudnia. No, chyba ze świąteczny wystrój wiąże się jakoś z praca twojej firmy (macie jakieś świąteczne promocje czy cos).
nic się nie wiąże z naszą firmą, ale postanowiliśmy, że jednak dziś, żeby po pierwsze zasugerować bossom, że idą święta i mikołajki, więc niech myślą o dodatkowych prezentach (a może przyjdziemy w poniedziałek do pracy i będą na niej dla każdego koperty wisieć) a poza tym nie wiadomo, czy w przyszłym tygodniu albo później będzie na to czas w ogóle

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Taką choinke ubiera moja mama.Ozdoby kupowała na targach ludowych, wszystko jest słomiane i drewniane, do tego wieszamy pierniczki, ciasteczka i kilka jabłek.

A ostatnio widziałam w sklepie meblarskim śliczna choinkę ubrana cała na kryształowo - światło odbijające sie w tych kryształach dawało niesamowite efekty.

No, na to wychodzi. Kuruje się cały czas. siedzę pod kocem i piję herbatę s sokiem malinowym.
mi też się taka właśnie w tym roku spodobała - ubrana na biało, piórka i kryształowe/szklane ozdoby, sople, gwiazdki, super wyglądało
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora