2008-12-06, 06:20
|
|
|
Przyczajenie
|
Dieta kopenhaska
Witam 
Mam zamiar od poniedziałku zacząć tę dietę. Wiem dokładnie na czym polega itp. Wiem ze jest dosc rygorystyczna ale mam jakas taka dziwna psychike ze ALBO wszystko - czyli naprawde jesc malo tak jak w przypadku tej diety ALBO wcale :P
Dlatego wybralam wlaśnie ją. Z tym ze jest jeden problem - nie lubie mięsa - juz na slowo bebsztyk jest mi nie dobrze wiec czy mozna to czyms zastapic??
Poza tym dieta jest wyczerpujaca - nie jedna osoba pisze o slabosci , zawrotach glowy. Wiec tymbardziej dodatkowe uprawianie sportu jest raczej nie możliwe, ale nie chcialabym tylko siedziec i nie jesc, wiec stad moje drugie pytanie - jaki sport i ile wysilku polecacie? rozumiem ze jakis aerobic silownia odpadaja. czy moglyby to byc na przyklad zwykle cwiczenia domowe - codzinnie 15 minut typu brzuszki cwiczenia na posladki itd? Czy jednak jestescie zdania ze mozna isc na aerobik?
W diecie jest tez zaznaczone ze nie mozna palic papierosow w tym czasie - hmm ja wlasnie pale i nie wiem co to zmienia , bo przeciez od papierosow sie nie tyje :P
|
|
|