2008-12-06, 09:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
jaroszaniu ale tu nie chodzi tylko o nagie zdjęcia, ale o zdjęcia wogóle, nawet najzwyklejsze, do których jakiś patafian dodaje obrzydliwe opisy. Ja bym nagiego zdjęcia Piotrka nigdy nie pokazała publicznie, nawet mu takich po prostu nie robię. Ma tylko takie ze szpitala, ale zostawiliśmy je dla siebie, nie pokazujemy rodzinie. A jeżeli nawet czasem coś na zdjęciu się załapie, to odrazu je obrabiam, bo wiem że kiedyś Piotrek może się wstydzić takich zdjęć i choćby je poniszczyć. Ja zniszczyłam takie zdjecia jak byłam mała, siostra tż też, więc pewnie coś w tym jest.
a tak wogóle to wesołych Mikołajek życzę! Dziś z tejże okazji Piotrek był litościwy w nocy Karmiłam po 22, 3, 5.30 i spaliśmy do 8!!! OŁ JEEEEE!!!!
Nasza wanienka jest już za mała... kupować większą? Wydaje mi się, że to wygodniejsze, niż kąpanie młodego w dużej wannie, chyba trzeba by tam z nim wchodzić. Pewnie to fajna zabawa, ale nie codziennie. Normalnie kąpiel u nas trwa dosłownie chwilkę, a w dużej wannie to wiadomo już by były zabawy i takie tam... Podwójne mamy, proszę powiedzcie ile czasu kąpałyście córy w takich małych wanienkach!
|
|
|