Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VI
Wątek: Scent Bar VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-06, 14:25   #3708
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
hah coby bylo smieszniej to na mnie w Polsce sa zazwyczaj dobre lub przyciasnawe. czyzby statystyczna Polka miala nozki jak patyczki a taka Niemka czy Irlandka kielbaski? raz w zyciu udalo mi sie miec idealnie dobrane kozaki ktore kupily mi mama z siostra w prezencie. bez mierzenia
nie widzialyscie nozatek statystycznej Norwezki ;-)
To co ona na lydke smialo moge sobie ( gdyby nie przykrotkosc ) wcisnac na udo.
W Polsce tez mam problemy, ale w stanach moge zamawiac pod wzgledem tegosci, choc im sie zdaza przyslac dwa rozne rozmiary buta ( w tegosci tej samej ).
Malo zwracam uwagi na numeracje, choc przyjemnie miec buty " w sam raz "
Ale uroda buta liczy sie przede wszystkim ( w moim wieku )
Dlatego mam numerecje rozbiezna : 36 ( kilka pieknych par, ktorym sie nie moglam oprzec i miec tylko, bo ubrac raczej nie zdolam ) 37 zalatwiam z utalentowanym szewcem, ktory fenomenalnie rozbije buty kazdej idiotki kupujacej " za male ale ladne"
38 nosze, i tych na szczescie mam najwiecej. 39 ujdzie, ale jedne 40 zakladam tylko do samochodu i restauracji ( pod ktora mozna podjechac samochodem ). Nie staram sie chodzic do toalety, bo czlapia, ale wystawiam spod obrusika te piekne butki zeby inne fladry padaly z zazdrosci
Bardzo lubie buuuuuuty

Nataszo, butki fajoskie, to sie chyba nazywa teraz jakos, okswordy zdaje sie.
Takie czerwone bym chciala, do dajmy na to, podkolanowek w kratke i przykrotkiej kiecki idealnej na zasniezony grudzien

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora