2008-12-06, 14:34

| 

| 

| 

Zakorzenienie 

| 

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat: 

Napisane przez  Neszikaa

Napewno Ci się uda    Cheba nie znam osoby, która oblałaby zewnętrzny    

| 

ja znam  a dzisiaj w mojej grupie nie zaliczyło 6 osob  no  ale ja zdałam  

Cytat: 

Napisane przez  xxboo

Sydunia ja testy zaczęłam robić dwa dni przed wewnętrznym, zawsze wychodziło mi 14 poprawnych odpowiedzi, na wewnętrznym wylosowałam pytania które widziałam pierwszy raz na oczy, i napisałam test bezbłędnie, więc Tobie tez na pewno się uda   
kiedy pierwsze jazdy?    

| 

ja trochę je robiłam wcześniej już, ale trochę. miałam 2 pytania dzisiaj, których nie było wcześniej. jedno odnośnie pierwszej pomocy, które na szczęście wiedziałam jak zrobić. drugie podobne do jednego z testu, ale znaki jednak zmienione. miałam 2 błędy, jeden na krzyżówce, drugi nie wiem gdzie. na wewnętrznym facet dopuszcza 1, ale jako że dzisiaj mikołaj, to wszyscy z 2 też zdali  

a jazdy jak się dogadam z instruktorem. dostałam numer telefonu do swojego i muszę zadzwonić  tylko właściciel ośrodka powiedział nam, że nie wie czy instruktorzy będą mieli w tym tygodniu już wolne godziny, bo ostatnia grupa z kursu poprzedniego była bardzo liczna i generalnie mogą mieć zawalony grafik  więc najpóźniej za tydzień wsiądę w samochód i będę pomykać po ulicach 

| 

| 

|