Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-06, 14:42   #1
Tereskaa
Zakorzenienie

Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Zainspirowana innym wątkiem, zakładam ten, specjalnie dla osób takich jak ja, z 3-cyfrową wartością na skali wagi. Wspierajmy się tu, dzielmy swoimi sukcesami i porażkami. Razem mamy większą szansę
Ja mam 60 kg za dużo, może jest ktoś kto też ma podobnie do mnie?

EDIT

Poniżej podaję kilka rad, jak skutecznie zrucić kilogramki, stosowanych przez naszą przodowniczkę zrzucania kilosków Sylwoochę:

- zjadamy 5 posiłków dziennie
- śniadanie może być węglowe (pełnoziarniste)
- gotowanie na parze, w ostateczności smażenie na teflonie z małą ilością oleju (lub oliwy)
- obiadek powinien składać się z dużej ilości warzyw i białka (mięso drobiowe, ryba)
- nie łączyć węglowodanów z białkiem i tłuszczami
- ryż, makaron, pieczywo - tylko pełnoziarniste
- po południu najlepiej spożywać białko
- jedzenie na małych talerzykach, miseczkach
- wypijanie co najmniej 1,5 litra wody dziennie
- drobne grzeszki dozwolone max. 1 raz w tygodniu i nie później niż do 18-stej

EDIT

Nasza kochana Pysiulka wpadła na fajny pomysł, by spisywać nasze osiągnięcia Pomaga to nie tylko nam, będącym już na stałę na tym wątku, ale może i pomóc tym, które dopiero się zastanawiają czy podjąć tą trudną walkę

Mała zmiana w wyglądzie tabelki

Dane na dzień 3 marca 2010 roku

W związku z późniejszymi ustaleniami wpisujemy wagę w okrągłych kilogramach (bez połówek). I tak dla przykładu, gdy nasza waga wskazuje 110,6 kg - w tabeli będzie 111 kg, a gdy waga wskazuje 110,4 kg - w tabeli będzie 110 kg.

Powodzenia życzę wszystkim i zapraszam do udzielania się tych, którzy nas biernie poczytują

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2010-03-03 o 10:46 Powód: Aktualizacja
Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora