Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-07, 01:12   #8
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka
Dot.: Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
Ewelka, kocimietka witam

Shybuya, Ciebie witam ponownie

jeśli o mnie chodzi to ja na Armina poprostu nie jeżdze, raz że daleko, dwa że nie mam z kim, ale kiedyś plany muszą wypalić

a i mówcie mi poprostu Luna, mam 20 lat, studiuje angielski, i jestem od pierwszego wejrzenia i usłyszenia zakochana w Arminku
No hej

ochasz go, ,tak? na AO, pod sam koneic imprezy ,keidy rozdawał podpisy, podbega laska z kzrykiem"Armin, bo ja Cie kocham! my jestesmy dla siebie stworzeni tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz! kochanie spojrz na mnie!" Co z tego,ze darła się po polsku ,wiec nie mógł jej zrozumieć. Ale była tak przekonywyjąca i nie wyglądała jakby robiął sobei jaja.... różni ludzie się zdarzająChociaż ja też po AO darze go wieelką sympatią( a jak usłyszałam jego podziękowania dla polish people from Poznan za imperze w ostatnim Asocie to miałam ochote go ucałować )

Ja byłam na Arminie dwa razy - na Sensation 07 w Pradze ( strasznie zamulil,zawiodłam się wtedy troszke..) no i teraz na AO( już nie mam wątpliwosci z ejest debeściak:P)

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
co do tego kawałka - mocny z reszta jak wszystkie Armina w których śpiewają laski

a i czemu ja nie mieszkam w Poznaniu

Hmm tak sobie pomyślałam.. ,ze moge zawsze kogoś tam przenocowac w razie imprezy..

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując