2008-12-07, 18:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obsession vs Obsession Night For Men
Cytat:
Napisane przez max11
Witam
zasntanawiam się nad zakupem prefumek Calvina Klein'a
i mam dylemat między Calvin Klein Obsession Night For Men a Calvin Klein Obsession For Men
mogłby ktoś pomóc w wyborze, co lepsze pod względem trwałości, odpowiedniego hmm smaku na obecną, zimniejszą porę roku
co wogóle sądzicie o wyborze drogie panie - chodź troche miłych rzeczy o Obsession przczytałem juz. // a może coś lepszego znajde u Versace ?!//
Aaa i jeszcze: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans : nadaje się na własnie juz wspominaną jesien\zime czy poczekać jeszcze bo jakis czas temu mi się ta woda skończyła i nie wiem czy zaopatrzać się teraz
Ahhh ale namieszałem tego wszystkiego.. ale mam nadzieję ze nie narobie wiele kłopotów ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) akurat nie jestem w tej dziedzinie wszechwiedzący, a raczej nie wiele jeszcze wiem wiec myślę ze zrozumiecie... 
|
No zlitujcie sie w koncu
Nie ma czegos takiego jak"perfumek" sa tylko i wylacznie "PERFUMY"!!
Polecam do przeczytania pierw tego TE PERFUMY, a nie "ta perfuma" czy też "ten perfum"
oraz Zanim napiszesz....
A jak chcesz dobrac sobie zapach to idz do perfumerii wachaj wachaj i jeszcze raz wachaj!!Tobie sie ma zapach podobac nie nam!!
Mam nadzieje ze pomoglem
|
|
|