2006-08-27, 23:35
|
|
Raczkowanie
|
Do ekspertek od typów urody. Pomożecie?
BARDZO Was proszę o pomoc w "zdiagnozowaniu mojego typu urody. Mam już swoje lata , ale nadal nie wiem w jakich kolorach mi dobrze itp. Właściwie nosze wszystkie.
Sama nie doszłam do żadnego konstruktywnego wniosku, co do mojego typu. Wiem tylko, że na pewno nie jestem zimą.
bardzo Was proszę o pomoc w diagnozie.
Rysy mam bardzo delikatne i bez makijażu wyglądam dość blado i jakoś tak nijako, dlatego zależy mi na odpowiednim doborze kolorów.
1. Jak się opalasz - bardzo bardzo ciężko - odcień opalenizny jest ciepły - złotawy. Najpierw oczywiście jestem raczek.
2. Kolor oczu - jasne... szaro-niebiesko-piwne -takie plamki, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę. Oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna
3. Piegi - występują i są raczej złotawe ciepłe. Mam ich dość sporo przez cały rok. W zimie są bledsze, ale są.
4. Cera - jasny, chyba chłodny - wpadający w róż.
5. Naturalny kolor włosów - średni blond - mysi, ale z złotawymi refleksami
6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy
7. kolory - wydaje mi się, że w zimnych mi lepiej, a przynajmniej takich mam większość,
Wydaje mi się, że jestem jesienią pomieszaną z wiosną i latem.
Pomozecie?
ps. zdjęcie nie będzie chyba dobrze obrazować mojego naturalnego wyglądu, bo farbuje włosy, brwi ... i stosuje samoopalacz. Wydaje mi się, ze dzięki temu wyglądam zdrowiej
POZDRAWIAM!
|
|
|